Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Om oss

For tida er det fire tilsette i Fjeldstad & Sandvik TømrerTeam AS.
Teamet består av:

 

RUNAR FJELDSTAD (f.1987)

Runar Fjeldstad

Runar har jobba i tømrerfaget sidan 2005, og har i løpet av desse åtte åra opparbeidd seg solid erfaring innafor dei ulike fagfelta.

Gjennomførte og bestod svenneprøven våren 2007. Bestod Mester utdanninge i januar 2016.

I eige firma fungerer Runar som daglig leder og fagleg leiar, og har med det ansvar bl.a. for den daglige driften og rettleiing av lærlingar. Han sørger òg for kontrollering og dokumentering av utført tømrerarbeid. Om du ønsker prisanbod frå oss, utarbeider Runar gjerne materialliste og henter inn priser som grunnlag for dette.


DANIEL SKURTVEIT (f.1993)

Daniel

Daniel vart, etter solide anbefalingar, tilsett som ny tømrerlærling hjå oss i august 2012.

Han skal etter planen arbeide og lære faget praktisk i lag med oss andre dei neste to åra, men er allereie i utgangspunktet kjent med ein god del ettersom han har jobba med tømrerarbeid tidlegare òg.

Daniel har synt seg å vere ein lovande tømrerkandidat og ein triveleg kar som me er glade for å ha fått med på laget. Er vant til å jobbe med mange ulike oppgåver og utfordringar - og står effektivt på for å kome i mål under ulike forhold.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn